06-34659102 info@plusm.nl

dit is plusM

plusM is het communicatieadviesbureau van Miranda van Assema. Wat mij drijft? De kracht van samenwerking. Iets doen voor of met een ander en er allebei beter van worden. En communicatie is de sleutel om dat te bereiken. 'When you listen you may learn something new’ spreekt mij niet voor niets aan. Want communicatie gaat niet over zenden en ontvangen. Het gaat over écht contact. Over nieuwsgierig zijn en het beste in elkaar naar boven halen. En dat past bij mij.

 

de stijl van plusM

Ik zet graag een stap extra en hou van denken én doen. Een sterke mix van een strategische aanpak en de 'handen uit de mouwen'. Ook ben ik oplossingsgericht en snel thuis in organisaties.

Heb jij een marketing- of communicatievraagstuk? Dan help ik je bij het vertellen van jouw verhaal door je te laten kijken door de ogen van je medewerkers, klanten en andere stakeholders. Het resultaat: dat je beter weet wat hen bezighoudt en zo het verschil kunt maken.