06-34659102 info@plusm.nl

 

plusPakket

Met plusM voeg je (tijdelijk) een vakkundige communicatiestrateeg toe. Opdrachtgevers komen uit verschillende branches maar hebben één ding gemeen; ze willen een duidelijke 'footprint' achterlaten en hun communicatie effectief inzetten. Of het nou gaat om een herkenbare positionering, het begeleiden van een verandering, creëren van draagvlak bij medewerkers, het organiseren van een event of het schrijven van pakkende teksten. plusM neemt het je graag uit handen. Zodat jij je op je corebusiness kunt richten.

Herken jij je hierin? Dan is de optelsom snel gemaakt! Je kunt plusM inhuren voor een paar uur per week, voor een korte opdracht, een langdurig project of als je tijdelijk versterking kunt gebruiken in je communicatieteam.

 

 

merk & identiteit

Waarom doe je de dingen zoals je ze doet en wat maakt je uniek? Omdat de 'stijl van het huis' meer is dan een huisstijl, doe je de corporate branding er niet even bij. plusM begeleidt je daarom van A tot Z. Met brainstormsessies en, zonodig, een duidelijke briefing naar vormgevers en andere specialisten. Het effect? Een herkenbare positionering voor je medewerkers en je klanten.

 

 

veranderingen

Of het nu gaat om een fusie, reorganisatie of invoeren van een nieuw systeem: veranderingen hebben impact op de structuur én cultuur. plusM heeft oog voor beide en helpt je met een gedegen plan waarin de dialoog alle aandacht krijgt. Het resultaat? Draagvlak bij je medewerkers, klanten en andere stakeholders.

 

 

internal branding

Je medewerkers zijn het goud van je organisatie. Maar de glans gaat er af als hun gedrag niet past bij waar je bedrijf voor staat. Kennen zij je stip op de horizon, je kernwaarden en doelstellingen? En hun eigen rol daarin? plusM helpt mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Zodat de boodschap naar je stakeholders krachtiger is en de buitenwereld niet om je heen kan.

 

 

marketing-
communicatie

Als ondernemer wil je dat je acties leiden tot resultaat. Een social media strategie, een nieuwe website, de organisatie van events, deelname aan beurzen en het schrijven van pakkende teksten pakt plusM voor je op. Voor bijvoorbeeld een uitgebreide marktanalyse schakelt plusM haar netwerk in. Natuurlijk blijft plusM jouw vaste aanspreekpunt.